Om os

OM SALON HAIR DESIGN

Vores mål med din frisure er, at den skal understøtte den stil og udstråling, som du gerne vil have og som passer til din type og personlighed.
Dit første indtryk af vores salon, enten per telefon eller ved indtræden i salonen, skal være oplevelsen af venlig atmosfære og effektivitet.
Vi vil altid tage den tid, det tager, at finde frem til det, du har behov for og ønsker, samtidig med at vi rådgiver og gerne foreslår alternative løsninger.
Vi ønsker at du på alle trin i dit besøg hos HAIR DESIGN føler dig glad, tilfreds og helt afslappet.
Efter at have analyseret dit hår samt hårbund, vil vi give dig en personlig vejledning således, at du hver dag opnår det bedste resultat med dit hår.
Vores løbende træning og uddannelse af personalet sikrer højest mulig kvalitet i den behandling, du modtager.
Vore frisører sikrer, at når du forlader salonen, ser du ikke alene fantastisk ud, du føler dig det også!

  • Kort sagt; det er vores mål, at en behandling hos os er en positiv oplevelse!

Så hvem er en del af teamet?

Tanja Krogsgaard, Assistent, fuldtid

Book tid her

Jeg har været ejer af Hairdesign siden 2001. Derudover 8 år som elev/assistent i samme salon. Jeg håber, at i vil nyde at blive kræset for samt få en professionel rådgivning af Team Hair Design. (Mestertillæg ved samtlige klip er +90,-) Info: Jeg arb.fra 9 til kl 15.15 tirs-tors, og til 14.00 om fredagen. Hvis du har meget svært ved at få det til at hænge sammen med dine arb.tider, kan jeg efter aftale møde tidligere nogle dage:) Derudover er jeg der lidt længere ca. en torsdag pr måned.

Anne Hvistendahl, Assistent, deltid

Book tid her

Jeg blev udlært hos Hairdesign i april 2008 og arbejder nu på deltid.. Jeg nyder at være en del af team Hairdesign, og synes det er skønt at være kreativ. (arbejder mest i Hairdesign lørdag+ når elever er på skole og når der afvikles ferie.)

Rebekka Jokszies, Assistent, fuldtid

Book tid her

Jeg blev udlært hos L.A Haircompany i Haderslev i 2014. Jeg bor nu i Varde med min kæreste, og er glad for at have fundet en salon, hvor der bliver lagt stor vægt på dygtig faglighed. Jeg elsker at kræse for detaljer og for kunderne og lave super lækkert hår.

Laura (3) Jensen, 3. års elev over 18 år

Book tid her

Januar 2017 blev jeg 3.års elev hos Hair Design, og er kommet rigtig godt i gang med at klippe damer og mænd til kun 249,- Beregn gerne 45-60 min til dameklip tak:) Derudover klarer jeg div farvebehandlinger, bryn/vipper, voksning af hage/overlæbe samt klarer salonens servicetjek. Børneklip: 0-7 år=219,- 8-11 år= 239,- Ved reflekser indpak+ reflekser m hætte er der fratrukket 100,- på prisen. Ved permanent, makeup samt håropsætninger er der fratrukket 50-100,- Studierabat: Ved klip og ref.indpak,ref med hætte el permanent,samt alle opsætninger el lign. blir der ikke trukket yderligere 10% fra, men det gør der ved alle andre behandlinger som helfarver, bryn og vipper, og hårkure. På gensyn:). Glæder mig til vi ses:)