Om os

OM SALON HAIR DESIGN

Vores mål med din frisure er, at den skal understøtte den stil og udstråling, som du gerne vil have og som passer til din type og personlighed.
Dit første indtryk af vores salon, enten per telefon eller ved indtræden i salonen, skal være oplevelsen af venlig atmosfære og effektivitet.
Vi vil altid tage den tid, det tager, at finde frem til det, du har behov for og ønsker, samtidig med at vi rådgiver og gerne foreslår alternative løsninger.
Vi ønsker at du på alle trin i dit besøg hos HAIR DESIGN føler dig glad, tilfreds og helt afslappet.
Efter at have analyseret dit hår samt hårbund, vil vi give dig en personlig vejledning således, at du hver dag opnår det bedste resultat med dit hår.
Vores løbende træning og uddannelse af personalet sikrer højest mulig kvalitet i den behandling, du modtager.
Vore frisører sikrer, at når du forlader salonen, ser du ikke alene fantastisk ud, du føler dig det også!

  • Kort sagt; det er vores mål, at en behandling hos os er en positiv oplevelse!

Så hvem er en del af teamet?

Tanja Krogsgaard, Mester

Book tid her

Jeg har været ejer af Hair Design siden 2001. Derudover 8 år som elev/assistent i samme salon. Jeg håber, at i vil nyde at blive kræset for samt få en professionel rådgivning og behandling af Team Hair Design. (Mestertillæg ved samtlige klip er +90,-) Info: Jeg går på barsel d 23.04.2018.

Rebekka Jokszies, Assistent

Book tid her

Jeg blev udlært hos L.A Haircompany i Haderslev i 2014. Jeg bor nu i Varde med min kæreste, og er glad for at have fundet en salon, hvor der bliver lagt stor vægt på dygtig faglighed. Jeg elsker at kræse for detaljer og for kunderne og lave super lækkert hår.

Camilla Hansen, Assistent

Book tid her

Jeg blev udlært her hos Hair Design i 2012 og arbejdede derefter som assistent i 3 år. Så har jeg lige været væk fra Skjern et par år og glæder mig nu rigtig meget til at komme tilbage efter endt barsel d. 11.08.18. Jeg elsker mit fag og nyder at levere et kvalificeret stykke arbejde og have go tid til den sidste finish. Glæder mig til at se nye som gamle kunder:)

Anne Hvistendahl, Vikar/Assistent

Book tid her

Jeg blev udlært hos Hair Design i april 2008 og arbejder nu på som vikar/assistent efter behov om lørdagen, +elev=skole og når der afvikles ferie.
Jeg nyder fortsat at være en del af team Hair Design, og synes det er skønt at være kreativ.

Laura Jensen, Assistent

Book tid her

Jeg er assistent hos Hair Design og synes det går super godt. Jeg elsker faget og glæder mig til, at tage imod dig.
Jeg udfører alle behandlinger på salonen.
På gensyn. Glæder mig til vi ses:)